تجربیات رنگی من

my colory experiments

تجربیات رنگی من

my colory experiments

ازخورشت های بهاری غافل نشوید

 طب سنتی اسلامی، در بهار، بر پاک سازی بدن از مواد زائدی که از خوردن غذاهای انرژی‌زا و گرم در فصل زمستان ایجاد شده‌اند و با گرم شدن تدریجی هوا در بهار و تابستان تبدیل به سموم و مواد شدیداً مضر می‌شوند، تاکید دارند. به همین منظور برای لذت بردن از طراوت بهاری و جلوگیری از سستی و افزایش غلظت خون، پیش رفتن به سمت یک رژیم غذایی سبک را توصیه می‌کنند.

متن کامل این مقاله ی مفید را که در مورد رژیم سبک غذایی در بهار است در لینک زیر مطالعه کنید:

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=205877


خورشت ریواس

 طعم نسبتاً ترشی دارد. با مرغ اگر درست کنید بهتر می شود. ریواس را در آخر اضافه کنید که له نشود 10 تا 15 مین زمان کافی است. و اینکه آب برای پخت مرغ کم اضافه کنید که خورشت آبکی نشود و روی حرارت ملایم کاملا جا بیفتد.

خورشت کنگر

این خورشت هم با مرغ بهتر می شود. بگذارید کاملا جا بیفتد.

خورشت چغاله بادام

که بهتر است با  گوشت گوسفند طبخ کنید  و البته چغاله را از همان اول اضافه می کنیم چون زمان پخت بیشتری نیاز دارد.

نکات  مهم:

در هرسه خورشت حتما نعنا و جعفری تازه تفت دهید و استفاده کنید، اگر از نعنا خشک استفاده می کنید نعنا زیاد نشود که طعم تلخی می دهد ، و اینکه حتما با غذا ساز خرد شود که تکه های بزرگ داخل خورشت به چشم نیاید.

این هم عکس از خورشت های چغاله و ریواس خودم . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید (دستور کامل آنها در اینترنت است. )






نظرات 1 + ارسال نظر
sahar7812 دوشنبه 20 اردیبهشت 1395 ساعت 18:32 http://http://2mohandes.blog.ir/

واااای چ خوشمززززه

دلم خوااست

ببخشید نزدیک نیستید براتون بیارم
حتما درست کنید دوست عزیز

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.